25 Eylül 2018, Salı
Turnuva Genel Bilgiler ve Katılım Şartları

Turnuvaya il içinden ve il dışından kulüpler, Okullar ve spor okulları müracaat edebilirler.
Turnuvaya toplam 360 takım ve yaklaşık 2800 sporcu katılacaktır.

Mini Voleybol �enli�i LogoTurnuva kategorileri

Yıldızlar Kız/ Erkek          ( 1994 doğumlular )              kız 72 takım,   erkek 72 takım

Küçükler Kız/ Erkek         ( 1995 doğumlular )              kız 36 takım,   erkek 36 takım

Minikler Kız/Erkek           ( 1996 doğumlular )              kız 36 takım,   erkek 36 takım

Süper minikler Kız/Erkek  ( 1997–98 doğumlular)          kız 36 takım,   erkek 36 takım
1.Kızlarda her kategori için ikişer takımla, erkeklerde daha fazla takımla müracaat edebilir. Kategorilere katılım, yukarıda belirtilen sayılarla sınırlıdır. Turnuvaya öncelikle müracaat tarihi göz önüne alınarak birer takım, açık kalması halinde öncelik il dışından gelen takımlara verilmek şartıyla ikinci takımlar kabul edilecektir.
2.Bir sporcu iki kurum adına müsabakalara katılamaz. Aynı kulüpte veya okulda aynı veya farklı kategorilerde sadece tek bir takımda oynayabilir.
3.Kategorilerde bir yaş ufak sporcular oynatılabilir. ( örneğin 1994 doğumlu yıldız takımlarda 1995 doğumlu bir sporcu oynayabilir) Ancak her sporcu sadece tek bir takımda oynayabileceği için sporcuların kendi yaş gruplarında oynatılmaları tavsiye edilir.
4.Sporcular yanlarında resimli ve üzerinde doğum tarihi belirtilmiş her hangi bir kimliklerini bulundurmak zorundadırlar. Müsabakalar başlamadan önce ilk maçta hakemler tarafından kimlik kontrolü yapılacaktır.
5.Takımlar bir günde 10 ar dakikadan 5 maç yapacaklardır. Maçlar arka arkaya oynanacaktır. Eleme yoktur. Bütün takımlar ikinci gün de yine aynı şekilde 10 ar dakikadan 5 maç yapacaklardır.
6.Bu turnuva bir şenliktir. Her hangi bir sıralama veya derecelendirme yapılmayacaktır. Amaç voleybolun çocuklara sevdirilmesi ve mini voleybolun bütün Türkiye ye yayılmasıdır.  Turnuvaya katılan bütün takımlara her hangi bir ayrım yapılmadan aynı ödüller verilecektir.
7.Turnuvaya zamanında müracaat eden her takımı kabul etmek istiyoruz. Katılım her kategori için yukarıda belirtilen sayılarla sınırlıdır. Kategorilerdeki fazla takımlar yedek olarak kayıt edilecektir. Bundan dolayı her hangi bir sebepten müracaat edipte, gelemeyecek olan takımların, turnuva akışını bozmamak ve yedekte bekleyen takımların katılımını sağlamak için en az 3 gün önceden haber vermeleri gerekmektedir.
8.Turnuva fikstürüne giren ve habersiz olarak turnuvaya katılmayan veya turnuva şartlarına uygun olmayan sporcuları oynatan kulüpler veya okullar ileriki yıllarda yapılacak turnuvalara kabul edilmeyeceklerdir.
9.Takımlar ilk gün kendi forma veya tişörtlerini (tek tip)giymek zorundadır. İkinci gün sponsor firmanın yaptırdığı turnuva tişörtlerini giyebilirler. Turnuva tişörtü ikinci gün müsabakalar başlamadan önce takımlara dağıtılacaktır.
10.Turnuva süresince çeşitli zamanlarda dans, step, jimnastik, halk oyunları gibi gösteriler yapılacaktır. Bu gösterilere katılmak isteyen okullar Voleybol Vakfın da Zeliha Işık a müracaat edebilirler
11.Turnuvaya ikiden fazla takımla katılan kulüplerin, en az iki antrenörle gelmeleri tavsiye edilir. Maçlar aynı anda birden fazla sahada oynanacağı için takımların maçları aynı saate denk gelebilir.
Turnuva süresince reklam vermek, stant açmak veya sponsor olmak isteyen kuruluşlar… Kenan BENGÜ (0212 329 26 50) den bilgi alabilirler.