19 Temmuz 2018, Perşembe
Paidar Demir Korusu Açıldı

İki yaz önce talihsiz bir trafik kazası sonucunda kaybettiğimiz voleybolcumuz Paidar Demir adına hazırlanan Paidar Demir Korusu'nun açılışı yapıldı.

Etiketler: paidar demir korusu

paidar_demir_korusu.jpgHerkesin gönlünde taht kuran çok değerli rahmetli Paidar Demir'in annesinin “bir arazi bulsak da ağaçlandırsak, Paidar Demir ormanı yapsak, oğlumun ismini yaşatsak” demesiyle yola çıkılarak yapılan Paidar Demir Korusu'nun açılışı yapıldı.

İstanbul Ataşehir'den TIR Gümrüğüne çıkan Dereboyu caddesi üzerinde bulunan Paidar Demir Korusu, 4 Ocak 2009 Pazar günü başta ailesi olmak üzere Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Vakfı Başkanı Sedat Erener ve yönetim kurulu üyeleri, rahmetli Paidar Demir'in senelerce formasını giydiği Galatasaray Spor Kulübü'nün sporcuları ve pek çok seveninin katılımıyla açıldı.