22 Haziran 2018, Cuma
Mini Voleybol Şenliği 2009

İstanbul Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun katkılarıyla, Voleybol Vakfı'nın düzenlediği 3. Türkiye Mini Voleybol Şenliği 17-18 Haziran 2009 tarihlerinde İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi içerisinde yer alan Ekrem Koçak Atletizm sahasında gerçekleşti.

Mini Voleybol Şenliği LogoBu yıl 3.'sü düzenlenen Türkiye Mini Voleybol Şenliğine, Voleybol Vakfı Başkanı Sedat Erener ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ekşi ile Serdar Keskin ve Aroma Genel Müdürü Mahmut Atom Duruk katıldı.

Ekrem Koçak Atletizm sahasına kurulan 27 adet sahada müthiş bir coşkuyla gerçekleşen 3. Türkiye Mini Voleybol Şenliği'ne okul ve kulüp takımları olmak üzere toplam 160 takım mücadele etti.

Fotoğraflar için tıklayınız