25 Eylül 2018, Salı
Erener son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Voleybol Vakfı Başkanımız Sedat Erener, 24 Mart Çarşamba günü son yolculuğuna uğurlandı.

sedat_erener_1.jpg22 Mart Pazartesi günü sabahı yürüyüş yaptığı sırada kalp krizi geçiren ve ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Voleybol Vakfı Başkanı Sedat Erener'in cenazesi, 24 Mart Çarşamba günü Karacaahmet Mezarlığı içinde bulunan Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’na defnedildi.

55 yaşında kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden eski voleybolcu ve Voleybol Vakfı Başkanı Sedat Erener'in cenazesine ailesinin ve yakınlarının yanısıra, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve voleybol camiasından pek çok kişi katıldı.

Voleybol Vakfı olarak, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm voleybol camiasına başsağlığı diliyoruz.

sedat_erener.jpg