12 Aralık 2018, Çarşamba
Mini Voleybol Şenliği 2010

Voleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Mini Voleybol Şenliğinin dördüncüsü Aroma’nın sponsorluğunda 19–20 Haziran 2010 tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm sahasında düzenlendi.

2010_voleybol_senlik1.jpgŞenliğe okullar ve spor kulüplerinden 1995-2001 doğumlu kız/erkek yaklaşık 1700 sporcudan oluşan 225 takım katıldı. 27 mini voleybol sahasında 54 takımın aynı anda oynadığı şenlikte ortalama 1500 müsabaka yapıldı.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye’ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte herhangi bir eleme yapılmadan katılan tüm takımlar iki gün boyunca müsabakalar oynadılar. Velilerin de sporcularla birlikte voleybol oynayarak renk kattığı şenlikte, maç aralarında DJ performansına eşlik eden sporcular doyasıya eğlendiler.

Şenliğe katılan tüm sporculara Voleybol Vakfı tarafından katılım belgesi ve madalya verildi.

2010_voleybol_senlik3.jpg

2010_voleybol_senlik5.jpg