16 Ağustos 2018, Perşembe
2011 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantımız yapıldı

Voleybol Vakfı 2011 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantımız 18 Mart 2011 Cuma günü yapıldı. Saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul, Divan Başkanlığının seçimi ve imza yetkisinin verilmesi ile devam etti. Ardından 2010 yılı faaliyet raporu, 2010 Bilanço, gelir-gider cetveli, Denetleme raporu okundu ve ayrı ayrı ibra edildi. 2011 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulünden sonra dilek ve temennilere geçildi.

2011_genel_kurul_toplantisi.jpgOlağan Genel Mali Kurul dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Erol Ünal Karabıyık, daha önceki kurulda bulunmadığı için teşekkür etmeye fırsat bulamadığını dile getirerek, "Yönetim Kuurulu’na beni seçtikleri için tüm üyelere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Federasyon çalışmalarının çok yoğun olduğunu belirten Karabıyık, "İş yoğunluğu yüzünden Vakıf’a çok fazla vakit ayıramıyorum. Bundan da çok büyük üzüntü duymaktayım. Prensip gereği yeteri kadar hizmet veremediğim bir yeri meşkul etmek istemeyen biriyim. Bundan dolayı daha aktif çalışacak birine koltuğu devretmek istiyorum’’ diye konuştu.

Genel Kurul Toplantısının ardından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında başkan Erol Ünal Karabıyık ve yönetim kurulu üyesi Serdar Keskin istifa etti.

Karabıyık’ın yerine göreve oy birliği ile Tanju Özenç gelirken; yedek üyeler Cem Kartal, Aycan Hatipoğlu ve Altan Gökçay yönetim kuruluna davet edildi.