22 Haziran 2018, Cuma
Değer Eraybar kabri başında anıldı

Türk voleybolunun duayenlerinden Değer Eraybar ölümünün 3. yılında kabri başında anıldı.

deger_eraybar_anma2011.jpg22 Nisan 2011 Cuma günü saat 11.00'de Karacaahmet Mezarlığı'nda Galatasaraylı, Milli Voleybolcu, Antrenör Değer ERAYBAR'ın mezarı başında düzenlenen Mevlüt ve anma törenine; Amerika'da ve İstanbul'da ikamet eden ablaları Handan ve Oya hanımlar, İsveç'te yaşayan kardeşi Saffet Eraybar, Galatasaray'ın genç voleybolcuları formalarıyla, Eski Voleybolcular, voleybol basın mensupları, Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi kulüp temsilcileri, Antrenörler Derneği ve Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı.

Değer Eraybar’ın kabri başında okunan duaların ardından Voleybol Antrenörleri Derneği Başkanı Aritun Hançer günün anlamına ilişkin bir konuşma yaptı ve törene katılanlara teşekkür etti.

deger_eraybar_anma2011_1.jpg

deger_eraybar_anma2011_2.jpg