18 Kasım 2018, Pazar
Arzu Göllü voleybola veda etti

Efsane voleybolcu Arzu Göllü Burhan Felek Voleybol Salonu'nda düzenlenen veda töreni ile aktif voleybol hayatına nokta koydu.

arzugollujubile.jpgSaat 14.00’da fotoğraf sergisi ile başlayan veda gününde Arzu Göllü bir konuşma yaparak kendisi ile voleybol yolculuğuna çıkan herkese teşekkür etti.

Fotoğraf sergisinden sonra salonda düzenlenen dans gösterileri ve Pascal adında bir köpeğin eğitmeni ile yaptığı gösteri ile devam eden bu muhteşem günde Arzu Göllü kendisine veda etmeye gelen misafirlerine seslenerek ‘’Vedalar ayrılıklar hep hüzünlüdür ama bugünün hüzünlü bir gün olmasını istemiyorum. Hafızalarımızda eğlendiğimiz neşeli bir gün olarak yer almasını istiyorum’’ dedi.

Göllü yaptığı konuşmada kendisi ile voleybol yolculuğu yapmış bir çok ünlü isme teşekkür etti.

Veda töreninde Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç, Türk Voleyboluna yaptığı hizmetlerden dolayı Arzu Göllü'ye bir plaket takdim etti.