09 Aralık 2018, Pazar
Gençler Ligi'nde Şampiyon Belediye

2011-2012 sezonu Erkekler Deplasmanlı Gençler Ligi müsabakaları sona erdi. İstanbul Burhan Felek ve TVF 50. Yıl Voleybol Salonlarında yapılan müsabakalar sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Genç Erkek Voleybol Takımı oynadığı tüm müsabakaları kazanarak şampiyon oldu. İkinci sırayı Fenerbahçe, üçüncülüğü de Arkas Spor elde etti.

genclerligikupa1.jpgİstanbul Büyükşehir Belediye ile Fenerbahçe arasında oynanan son karşılaşmanın ardından yapılan ödül töreninde birinci İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık verirken, ikinci Fenerbahçe’ye şiltini Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ekşi’nin elinden aldı. Üçüncü Arkas Spor’un şiltini de Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç takdim etti.

genclerligikupa2.jpg