25 Eylül 2018, Salı
6. Türkiye Mini Voleybol Şenliği'ne başvurular başladı

Voleybol Vakfı ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Mini Voleybol Şenliği’nin altıncısına katılmak için başvurular başladı. Voleybol Vakfı tarafından, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla 02-03 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul Burhan Felek Spor Sitesi Ekrem Koçak atletizm sahasında 6. Türkiye Mini Voleybol Şenliği düzenlenecektir.

Mini Voleybol Å�enliÄ�i LogoKatılım için müracaat formu doldurulması gerekmektedir. Müracaat formu internet sitemizde yer almaktadır. Müracaatlar aşağıdaki irtibat adreslerine fax veya e-posta ile de yapılabilir. Takımlar, müracaat tarihleri göz önüne alınarak sırayla şenliğe kabul edileceklerdir. Kontenjan fazlası takımlar yedek olarak kaydedilecektir. İl dışından katılan takımlar ulaşım ve konaklama giderlerini kendi imkânlarıyla sağlayacaklardır. Son müracaat tarihi 11 Mayıs 2012’dir.

Turnuva süresince çeşitli zamanlarda dans, step, jimnastik, halk oyunları gibi gösteriler yapılacaktır. Bu gösterilere katılmak isteyen okullar Voleybol Vakfı’na müracaat edebilirler.

Sporu tabana yayarak voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye’ye mini voleybolun yayılması amacıyla düzenlenen bu şenlikte, her hangi bir eleme yapılmayacak, katılan takımlar iki gün boyunca müsabaka yapacaklardır. Şenliğe katılan tüm sporculara şenlik anısına katılım belgesi verilecektir. Yazılı ve görsel basının iki gün boyunca takip edeceği şenlikte çeşitli TV kanalları çekimler yaparak gerek canlı, gerekse banttan yayınlar yapacaklardır.

İletişim : Zeliha IŞIK
Telefon : 0216 651 50 52 - 55
Fax : 0216 651 50 53
GSM : 0542 384 56 12
e-mail : info@voleybolvakfi.org.trinfo@voleybolvakfi.org.tr
Adres : TVF 50. Yıl Spor Salonu Burhan Felek Spor Sitesi Üsküdar – İST.

Katılım Formu için tıklayınız...

Genel Bilgiler ve Katılım Şartları için tıklayınız...

Oyun Kuralları için tıklayınız....