09 Aralık 2018, Pazar
Türkiye Mini Voleybol Şenliği başladı

Voleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Türkiye Mini Voleybol Şenliği"nin altıncısı İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi, Ekrem Koçak Atletizm sahasında başladı.

senlik2012_10.jpgAroma, Algida, Arbella ve Finspor'un katkılarıyla düzenlenen şenliğe, Türkiye’nin her bölgesinden kız/erkek 274 takımdan 2 bin sporcu katılıyor. Şenlik için 33 mini voleybol sahası düzenlendi ve 66 takımın aynı anda maç yapmasına olanak sağlandı. Şenlikte ortalama 1500 müsabaka yapılacak.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye´ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte herhangi bir eleme yapılmadan katılan tüm takımların iki gün boyunca müsabakalar yapacağı Mini Voleybol Şenliği 3 Haziran’da sona erecek.

senlik2012_11.jpg

senlik2012_12.jpg