09 Aralık 2018, Pazar
Voleybol Okulumuz hazırlık maçlarına başladı

okul1.jpgTVF 50. Yıl Voleybol Salonunda faaliyet gösteren Voleybol Okulu öğrencilerimiz hazırlık maçlarına başladı. Aldıkları voleybol eğitimini maç esnasında uygulamalı olarak yaşayabilmeleri için hazırlık maçlarına başlayan öğrencilerimiz ilk maçlarını Üsküdar Voleybol Spor Okulu öğrencileri ile yaptı.

5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleşen mini hazırlık turnuvasına, 1995 ile 2005 arası doğumlu 210 öğrencilerden oluşan 58 takım katıldı. Oldukça keyifli dakikalar yaşan öğrencilerin maçlar sırasındaki heyecanları da gözlerden kaçmadı. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği mini turnuva sık sık gerçekleştirilerek öğrencilerin aldıkları eğitimlerini sahaya yansıtmaları sağlanacak.

Voleybol Okulu öğrencilerimiz ayrıca Voleybolunsesi.com sitesi tarafından Şırnak'ta eğitim veren Cizre Fen Lisesi Okuluna yardım kampanyası için kitap ve spor malzemesi toplayarak destek oldular.

okul2.jpg