22 Nisan 2018, Pazar
Voleybol Vakfı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı tamamlandı

genelkurul6.jpgVoleybol Vakfı 2013 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 30 Mart 2013 Cumartesi günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 06 Nisan 2013 Cumartesi günü İstanbul Volley Hotel'de gerçekleştirildi.

2013 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, açılış ve yoklama, saygı duruşu, Divan Başkanlığının seçimi ve imza yetkisinin verilmesi, 2012 yılı faaliyet raporunun okunması, 2012 bilanço gelir-gider cetvelinin okunması, denetleme raporunun okunması, yönetim ve denetleme raporlarının ayrı ayrı görüşülmesi ve ibrası, 2013 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulü, dilek, temenniler ve kapanış gündem maddeleri şeklinde tamamlandı.

Daha önceki Genel Kurul'da Yönetim Kurulu tarafından Voleybol Vakfı'nda görev yapmış tüm başkanlara hizmetlerinden dolayı birer plaket verilmişti. Eski başkanlardan Mehmet Çakmak'a plaketini, 2013 yılı Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu adına başkan Tanju Özenç takdim etti.

genelkurul2.jpg

genelkurul3.jpg