22 Nisan 2018, Pazar
Türkiye Mini Voleybol Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlendi

senlik2.jpgVoleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Türkiye Mini Voleybol Şenliği" nin yedincisi Aroma, Algida, Acıbadem ve Finspor'un katkılarıyla 01-02 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm sahasında düzenlendi.

Şenliğe, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki okullar ve spor kulüplerinden (İstanbul, Tekirdağ, Antalya, Kocaeli, Adana, Hatay, İzmir, Eskişehir, Ankara) yaklaşık 2.000 sporcudan oluşan 249 takım katıldı.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye’ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte herhangi bir eleme yapılmadan katılan tüm takımlara Voleybol Vakfı tarafından "Madalya" ve "Katılım Belgesi" verildi.

Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi'nin açılış konuşmaları ile başlayan şenlikte voleybol dışında çeşitli gösteriler de yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğüne bağlı dans grubu da gösterileri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Milli Takımlar Türkiye Mini Voleybol Şenliği'ni ziyaret etti

Burhan Felek Voleybol Salonunda kamp çalışmalarını sürdüren U23 Bayan Milli Takımı ile Genç Bayan Milli Takımı oyuncu ve teknik ekibi Türkiye Mini voleybol Şenliğini ziyaret etti.

Minik voleybolcularla resim çektirip, imza dağıtan Milliler; ayrıca onlarla voleybol oynayarak heyecanlarına heyecan kattılar.

DJ performansı çocukları coşturdu

Maç sırasını beklerken DJ performans eşliğinde dans eden çocuklar Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç'i de unutmadı. Başkan Özenç'i piste çağıran çocuklar dakikalarda dans ettiler.

Şira Sanat Merkezi tarafından kurulan stantta voleybol dışındaki yeteneklerini sergileyen çocuklar, kurulan oyun parkı ile bir başka keyif yaşadılar.

Teşekkürler

Voleybol Vakfı tarafından her yıl gerçekleştirilen bu etkinliğe katkılarından dolayı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne, Türkiye Voleybol Federasyonu'na, sponsorlarımız Aroma, Algida, Acıbadem ve Finspor'a, çocuklara kötü alışkanlıklar konusunda bilgi veren Yeşilay Üsküdar Şubesine teşekkür ederiz.

senlik1.jpg

senlik3.jpg