12 Aralık 2018, Çarşamba
Vahit Çolakoğlu kabri başında anıldı

Türkiye'nin Voleybol sporundaki öncülerinden voleybol federasyonu kurucu başkanı ve uluslarası federasyonlarda yirmi yılı aşkın görev yapan merhum Vahit Çolakoğlu Zincirlikuyu mezarlığında bulunan kabri başında ailesi, yakınları ve voleybol camiasından sevenleri tarafından ölümünün 10. yılı münasebetiyle anıldı.

photo.jpg

Törende TMOK, Voleybol Vakfı ve Voleybol Antrenörleri Derneği temsilcileri de hazır bulundu. Kabri başında okunan duayı takiben Aritun Hançer duygu yüklü bir konuşma yaptı. Kızı Verda Çolakoğlu iki gün gibi kısa bir zamanda yapılan organizasyonda emeği geçenlere ve babasını unutmadıklarını gösterenlere teşekkür etti.

Törene TMOK'u temsilen yönetim kurulu üyesi Oktar Tertemiz, Voleybol Vakfı'nı temsilen genel sekreter Jeyan Erben ile Haluk Pepeyi, Başaran Dölen, Voleybol Antrenörü Aritun Hançer, eski milli voleybolculardan Alev Ercins, Güneş Çapa ile eski milli yüzücü Çiğdem Soliçikoğlu Yamak ve isimlerini tek tek sayamadığımız sevenleri hazır bulundular.

photo_4.jpg

photo_3.jpg