22 Haziran 2018, Cuma
'Voleybol Antrenörlerine özel kişilik geliştirme çalıştayı' toplantısı yapıldı

dsc03578.jpg24.11.2013 Pazar günü 10.00-14.00 saatleri arasında Voleybol Antrenörlerinin takım oyuncuları ile etkin ve doğru iletişim kurarak başarıya ulaştırıcı çalışma ortamı ve takım ruhu oluşturabilmesi için sosyal ,duygusal ve akıl becerilerini geliştirmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlenecek seminerlerin organize edilebilmesi için "Voleybol Antrenörlerine özel kişilik geliştirme çalıştayı" yapıldı.

TVF Başkanı Özkan Mutlugil,Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç, Başaran Dölen, Kenan Bengü, Barbaros Çelenk, Mehmet Bedestenlioğlu ve Eğitimci Metin Yoleri katılımı ile gerçekleşen toplantıda, "Voleybol Antrenörlerine özel kişilik geliştirme çalıştayı" ile ilgili 15 Aralık 2103 tarihine kadar tüm detayları ile programın neticelendirilmesine karar verildi.