09 Aralık 2018, Pazar
Voleybol Vakfı çalışmalarını sürdürüyor

Voleybol Vakfı 09.01.2014 Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonunda saat 18.00 - 20.30 saatleri arasında Tanju Özenç, Haluk Pepeyi, Nuray Sıdkı Uyar, Jeyan Erben, Aycan Hatipoğlu, Suzan Kum, Ali Necati Ercan, Enver Bağlarbaşı ve Başaran Dölen'in katılımlarıyla 2014 yılını ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kenan Bengü'nün yurt dışında olması ve Semih Oktay ile Arslan Çakır'ın mazeretleri nedeniyle katılamadığı toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşüldü.

dscn0107.jpg

1-Vakfın 31.12.2013 itibariyle mali durumu,
2-Spor Okulu Faaliyetleri,
3-Vakfımız aleyhine açılan ve devam etmekte olan davaların son durumu,
4-Vakıflar Genel Müdürlüğünden gelen rutin yazıların cevaplanması,
5-Mini Voleybol Şenliği,
6-Mart sonunda yapılacak Genel Kurul hazırlıkları için K/Z,Bilanço ve tahmini Bütçe çalışmalarının başlatılması,
7-TVF 'nin destekleriyle "Takım oyuncuları ile etkin ve doğru iletişim kurarak başarıya ulaştırıcı çalışma ortamı ve takım ruhu oluştırabilmeleri, sosyal, duygusal ve akıl becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilmelerini sağlamak amacıyla Voleybol Antrenörleri için Lion-Quest ile müştereken düzenlenecek Seminer.