25 Eylül 2018, Salı
Kırklareli'de mini voleybol şenliği coşkuyla kutlandı

Voleybol Vakfı ile Kırklareli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Mini Voleybol Şenliği, 500’e yakın sporcu çocuğun katıldığı muhteşem bir şölene döndü.

dsc03815.jpg

Kırklareli’den İstiklal İlköğretim Okulu ile Fen Bilimleri Spor Kulübü, Lüleburgaz’dan Trakya Fener Spor Kulübü, Babaeski’den Fatih İlköğretim Okulu ile Babaeski Spor Kulübü, Vize’den Atatürk İlköğretim Okulu, Hayrabolu’dan Haksa Spor Kulübü, Silivri’den Çağrıbey İlköğretim Okulu ve Çerkezköy’den Çerkezköy Ortaokulu sporcularının katıldığı Voleybol Şenliği’ne Kırklareli halkının ilgisi de büyük oldu.

Festival alanında kurulan özel voleybol sahalarında yapılan müsabakalar çok büyük çekişmeye sahne oldu. Organizasyonda çocukları yalnız bırakmayan Voleybol Vakfı Denetim Kurulu Üyeleri İlhan Tezcanlı, Başaran Dölen, Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Jeyan Erben, Kırklareli Belediye Başkan Vekili Ayşen Kösegil, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tahsin Gençay ve Belediye Meclisi Üyesi Elmas Büyükdere, oyunlar sonunda katılan tüm sporculara madalya vererek başarı diledi.

dsc03858.jpg

dsc03862.jpg