09 Aralık 2018, Pazar
Alev Ercins son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray ile 14 yıl boyunca mücadele eden, 7 yıl üst üste şampiyon olan Yenilmez Armada’nın ve Milli Takımın kaptanlığını yapmış olan Voleybol Vakfı üyesi Alev Ercins toprağa verildi.

22013_0.jpg

20 Eylül Cumartesi günü Karacaahmet Şakirin Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, başta Galatasaray olmak üzere Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Voleybol Vakfı ile voleybol camiasından çok kalablık bir topluluk katıldı.

Cenaze namazının ardından omuzlar üstünde yol yolculuğuna uğurlanan camianın ‘Alev Ablası’ Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına defnedildi.