22 Haziran 2018, Cuma
Özcan Mutlugil toprağa verildi

Eski Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başkanı Özcan Mutlugil'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Etiketler: özcan mutlugil vefat

24692_0.jpg

TVF Başkanı Özkan Mutlugil’in babası Özcan Mutlugil'in cenaze namazı, Karacaahmet Şakirin Camisi'nde öğleyin kılındı.

Cenaze namazına Özkan Mutlugil, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Vekili Türker Arslan, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, eski TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Ahmet Gülüm, TVF yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Vakfı Başkanı Tanju Özenç, Yönetim Kurulu üyeleri ve Vakıf üyerleri, antrenörler, eski voleybolcular ve basketbolcular katıldı.

Özcan Mutlugil'in cenazesi daha sonra Maltepe Merkez Yüzevler Mezarlığı'nda toprağa verildi.