25 Eylül 2018, Salı
Voleybol Erkekler 1. Ligi şampiyonu Arkas Spor

2014-2015 sezonunun lig şampiyonu Arkas Spor, Ziraat Bankası maçı sonrası düzenlenen törenle kupasına kavuştu, mavi-beyazlı ekip 4. kez aynı başarıyı yakalamanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

24904_1.jpg

Karşılaşma sonrası düzenlenen törenle Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil şampiyonluk kupasını Arkas Spor Kaptanı Mustafa Ramazanoğlu’na verdi. Mavi-beyazlı voleybolcular, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar şampiyonluk sevincini salonda uzun süre kutladı.

2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Arkas Spor ile ikinci Halkbank takımları 2016 CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı. Üçüncü Ziraat Bankası ile dördüncü Galatasaray FXTCR 2016 Erkekler CEV Kupası’nda mücadele etme hakkı elde ederken, Bursa’da oynanan Klasman Etabı müsabakalarının ardından beşinci sırayı alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 2015-2016 sezonunda 2016 Erkekler CEV Challenge Kupası’nda yer alacak. Ligi altıncı sırada tamamlayan Beşiktaş ise Türkiye’yi Erkekler Balkan Kupası’nda temsil edecek.

2014-2015 sezonu Lig sıralaması
1.Arkas Spor
2.Halkbank
3.Ziraat Bankası
4.Galatasaray FXTCR
5.İstanbul Büyükşehir Bld.
6.Beşiktaş
7.Maliye Milli Piyango
8.Fenerbahçe,
9.Şahinbey Belediye
10.İnegöl Belediye
11.Palandöken Belediye
12.Gümüşhane Torul Gençlik

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi Final Etabı müsabakaları sonucunda şampiyon olan Arkas Spor takımının şampiyonluk kupası Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve Adana Valisi Mustafa Büyük tarafından verildi. Arkas Spor’un madalyaları ise TVF Başkan Vekilleri Akif Üstündağ ve Mustafa Ekşi tarafından takdim edildi.

İkinci Halkbank’ın plaketi Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Sağlık Daire Başkanı Murat Cevheribucak, madalyaları ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından verildi.

Üçüncü Ziraat Bankası’nın plaketi Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, madalyaları ise TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Göksu ve Suat Güler tarafından verildi.