16 Ağustos 2018, Perşembe

Sevgili Voleybolseverler,

senlik7.jpg

Sevgili Voleybolseverler,

27.03.2016 tarihinde Voleybol Vakfı'mızın Olağan Genel Kurulunu yaptık. Faaliyet Raporumuz ve Finansal raporlarımız ibra edildikten sonra üç yılda bir olan Yönetim Kurulu seçimi yapıldı.

Geçen dönemde Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan, ARSLAN ÇAKIR, SEMİH OKTAY, KENAN BENGÜ, NURAY UYAR, AYCAN HATİPOĞLU, ENVER BAĞLARBAŞI VE SUZAN KUM'a çalışmalarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum.

Voleybol Vakfı'nda nöbet değişimi yapılmış olup seçimde yeni arkadaşlarımızdan
ÖCAL GEBELEK (Başkan Yardımcısı), ATIF TEZERTEN (Genel Sekreter),  AYDIN KUTSAL, FİKRET ŞATANA, KADİR İLBEYLİ, ABDULLAH GÜMÜŞBAŞ, NALAN URAL Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlamışlardır.

Denetçiler Kurulu Üyelerimizden Atıf Tezerten 2016 yılı itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olup, yeni Denetçiler Kurulu Üyelerimiz İlhan Tezcanlı, Başaran Dölen ve Nuray Uyar ile birlikte çalışmalarına başlamışlardır.

Yeni dönem çalışmalarına başlayan Yönetim Kurulumuz, Sponsorluk, Voleybol Okulu çalışmaları konusunda yoğunlaşmış olup, konularla ilgili faaliyetlerini sürdürmektedir.

Voleybol Vakfı'mız daha güçlü olabilmesi için sizin yardımlarınızı ve desteklerinizi beklemektedir.Yeni üye kazanımı ile daha kalabalık, daha canlı ve daha etkin olacağımıza inanıyoruz.WEB Sitemizdeki üye giriş bölümünü ziyaret ederek (www.voleybol vakfı.org) voleybolcu, hakem, idareci, antrenör veya Voleybol sempatizanı dostlarınıza tavsiyede bulunarak güçlenmemizi sağlamanızı sizlerden rica ediyorum.

1987’de kurulan, bugüne kadar tam 29 yıldır faaliyetini sürdüren Vakfı'mızın daha uzun süreler yaşamını devam ettirmesinde katkıda bulunmak sizlerin de görevi. Bu Vakıf şu anda Yönetimde olan bizim değil HEPİMİZİN.

Sevgi ve Saygılarımla

Tanju Özenç