22 Haziran 2018, Cuma
VOLEYBOL VAKFI’NI BİRLİKTE GÜÇLENDİRELİM

1987’de kurulan ve 29 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Voleybol Vakfı, tüm voleybol severleri bu paylaşıma ortak olmaya bekliyor.

Etiketler: üye voleybol vakfı

95b4b3f9c4a97ce78f3435b8c9d47f5b.jpg

Çalışmalarını daha geniş kitlelere duyurmak ve hayatı voleybolun kenarından geçen herkesi bir araya getirmek isteyen Voleybol Vakfı, yeni üye alımlarına başladı.

Voleybol Vakfı'nın daha güçlü olabilmesi için herkesin desteğini beklediklerini söyleyen Vakıf Başkanı Tanju Özenç, “Yeni üye kazanımı ile daha kalabalık, daha canlı ve daha etkin olacağımıza inanıyoruz. WEB sitemizdeki (www.voleybol vakfi.org) üye giriş bölümünü ziyaret ederek voleybolcu, hakem, idareci, antrenör veya voleybol sempatizanı dostlarınıza tavsiyede bulunarak güçlenmemizi sağlamanızı sizlerden rica ediyorum. Bu Vakıf şu anda yönetimde olan bizim değil HEPİMİZİN.” dedi.

Yolu voleyboldan geçen tüm dostları bekliyoruz.

* Aramıza katılan yeni üyeleri yine bu sayfada çok yakında sizlere tanıtmaya başlayacağız.