22 Haziran 2018, Cuma
Cengiz Göllü mezarı başında anıldı

...

1dabae675ac69642272cb384b8a3ff05.jpg

Voleybolun duayenlerinden ve Kadın voleybolunun Türkiye’de öncülüğünü yapan merhum Cengiz Göllü, Odunluk Mahallesi Mezarlığı’nda yapılan törenle anıldı.

Uzun yıllar Türk voleyboluna büyük katkıları olan ve A Milli Takımlarda görev yapan Cengiz Göllü’nün vefatının ikinci yılında, ailesi, sevenleri ve voleybol dünyasından isimler anma törenine katıldı.

Bursa Odunluk Mahallesi Mezarlığı başında yapılan anma törenine, Voleybol Federasyonu eski başkanlarından Ünal Karabıyık, TVF yönetim kurulu üyesi Ersin Yılmaz, Voleybol Vakfı yönetim kurulu üyesi Jeyan Erben, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor kulüplerinin antrenör, voleybolcular ve hakemler katıldı.

Merhum Cengiz Göllü’nün eşi Hümeyra Göllü, kızı Arzu Göllü, torunu Duru katılanları, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Mihraplı Parkı’nda ağırladı.