25 Eylül 2018, Salı

...

4825086709bbc88969246e519ff4d618.jpg

BAŞKAN'DAN MESAJ

İstanbul Dolmabahçe'deki Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında ve Maçka'da aynı anda yapılan iki terör saldırısında 38 güvenlik görevlisi ve 8 sivil genç vatandaşımız hayatını kaybetti.15’i yoğun bakımda olmak üzere 155 yaralı gençlerimiz için üzüntümüz sonsuz. Yüreğimizdeki acı, geride kalan babasız çocuklar ve kocasız eşler ve anneler için nefrete dönüşüyor.

Gencecik insanlar hayatlarının baharında hiç ummadıkları bir zamanda hayattan koparılıyor. Sevdiklerine, çocuklarına doyamadan bu dünyadan ayrılıyorlar.

Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu olarak, tüm voleybolcularımız, hakemlerimiz, antrenörlerimiz ve idarecilerimizle bu elim olayı hiçbir insani düşünceye vakıf olmayan insanların, tabi bunlara insan deniyorsa, gerçekleştiren ALÇAK, HAİN ve KATİLLERİ lanetliyoruz.

Vefat eden Şehit kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.
Bir daha böyle acı olaylar yaşanmaması temennisiyle huzurlu bir Türkiye'de mücadeleye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Tanju ÖZENÇ