22 Haziran 2018, Cuma

...

28cf185c520f7455f90df8bde7ce633f.jpg

Sevgili Arkadaşlar,

Ankara'da Anıtkabir'e yapacağımız ziyaret günü yaklaşıyor. 81 İl'deki İdareci, Hakem, Antrenör ve Sporcu arkadaşlarımızla 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 14.00’da Aslanlı yolda buluşacağız. Saat 15:00’da başlayacak olan yürüyüş ve saygı duruşu için hepinizi Ankara'da bekliyoruz.

Yurdumuzu kurtarmak ve istiklalimizi ilan etmek için çok zor şartlarda mücadele eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları sayesinde bugünleri yaşadığımızı hiçbir zaman unutamayız. Voleybol sporuna hizmet eden tüm arkadaşlarımızla ANITKABİR'de beraber olacağız ve şükranlarımızı sunacağız.

ANITKABİR'de yapılacak olan törenden sonra uzun süreden beri birbirlerini göremeyen sporcu arkadaşlarımızla hasret gidermek üzere 19 Mayıs Stadyum'unun yanındaki Tenis Kulübünde 17.00-19.00 saatleri arasında kokteyl ve sohbet toplantısı, 19.00-24.00 saatleri arasında da akşam yemeği (Limitsiz içkili 100-TL, meşrubat 75-TL) organize edilmiştir. Katılmak isteyen arkadaşlarımızın aşağıdaki mail adresine veya telefon numarasına bilgi vermesini rica ederim.

Sevgi ve Saygılarımla

Tanju ÖZENÇ
VOLEYBOL VAKFI BAŞKANI

Anıtkabir Ziyareti için Takım Elbise ve Kravatlı gelinmesi önemle rica olunur.

İletişim:
Soner Kır: 0 543 770 72 23