17 Ekim 2018, Çarşamba

...

a1ac55367b87f8259cd4d2e4e5ff2070.jpg

Sevgili Arkadaşlar,

Voleybol Vakfı Yönetim Kurulunda 2010 yılında Başkan Yardımcısı, 2011 yılından bugüne kadar da Başkan olarak yaptığım görevimden 31 Mart 2017 tarihinde 70 yaşını doldurmam ve Voleybol Vakfı Tüzüğümüzün 9.Maddesinde  “Yönetim Kurulu Üyeliği için yaş haddi 70 dir." şeklinde belirtilmesi nedeniyle istifa ediyorum.

1987 yılında kurulan Voleybol Vakfı'mızda bugüne kadar görev yapan ve bizleri bugünlere taşıyan Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine şükran borçluyuz.

Gerek Başkan Yardımcısı gerekse Başkan olarak 7 yıldır sürdürdüğüm görevim sırasında yapmış olduğumuz faaliyetlerde bana özverili olarak yardımcı olan, desteklerini esirgemeyen, uyumla ve fedakâr çalışmaları ile Voleybol Vakfı'mızı bugüne kadar sorunsuz devam ettirmemize yardımcı olan Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetleme Kurulu Üyeleri;

Erol Ünal Karabıyık, Jeyan Erben, Serdar Keskin, Semih Oktay, İrem Koray, Kenan Bengü, Nuray Sıdkı Uyar, Levent Demiralp, Haluk Pepeyi, Arslan Çakır, Cem Kartal, Aycan Hatipoğlu, Altan Gökçay, Suzan Kum, Ali Necati Ercan, Enver Bağlarbaşı, Ömer Öcal Gebelek, Atıf Tezerten, Abdullah Gümüşbaş, Süleyman Aydın Kutsal, Abdülkadir İlbeyli, Nalan Ural, İlhan Tezcanlı ve Başaran Dölen'e en içten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca faaliyetlerimizin gerçekleşmesinde büro işlerimizin yürütülmesi, yazışmalarımızın yapılması, WEB sayfamızın yönetilmesi konusunda amatörce ve hiçbir beklenti olmaksızın bizlere fedakarca yardımcı olan Sevgili Zeliha Işık Erdoğan'a ve üyelerimizle iletişim kurma ve SMS işlemlerinin yürütülmesinde Sevgili Soner Kır'a, Voleybol Vakfı'nın muhasebesini hiçbir ücret almadan yapan Sevgili Atila Selçuk'a teşekkür ediyorum.

25 Mart 2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'muzdan sonra görevimi gönül rahatlığı ile bırakıyorum. Bu bir bayrak teslimidir. 7 yıldır beraber çalıştığım arkadaşım, kardeşim Sevgili JEYAN Başkan olarak bu bayrağı teslim alıp Vakfı'mızın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacaktır. Eminim ki, Sevgili Jeyan ve siz Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım, gayretli çalışmalarınızla yeni başarılara imza atacaksınız.

Sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu yaşam dileklerimi iletiyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

22 Nisan'da 30. Kuruluş Yıldönümümüz nedeniyle Voleybol Sporuna hizmet etmiş, Başkan, İdareci, Hakem, Antrenör ve sporcularımızla Anıtkabir ATATÜRK mozolesinde buluşmak üzere...

Sevgi ve Saygılarımla

Tanju ÖZENÇ