22 Haziran 2018, Cuma
Voleybol Vakfı 30. Yılında Anıtkabir’de

...

9c8cf5a632739a36e42811842fbead49.jpg

1987’de kurulan Voleybol Vakfı kuruluşunun 30. yılını kutluyor. 2017’de birçok etkinliği planlayan Voleybol Vakfı en önemli ve en anlamlı buluşmalarından birini, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü, büyük bir katılımla Anıtkabir’de gerçekleştirdi.

Tüm voleybol camiasının tek yürek olarak buluştuğu Anıtkabir töreninde, Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Voleybol Federasyonu, voleybol il temsilcileri, antrenörler, hakemler, kulüp temsilcileri, eski ve yeni sporcular bir araya geldiler. Voleybol Vakfı’nın tarihinde ilk kez büyük bir katılımla gerçekleştirdiği törene; Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Konya, Şanlıurfa ve Cizre gibi Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinden, 500’e yakın katılım oldu.

Vakıf Başkanı H. Jeyan Erben mozoleye çelenk koyduktan sonra voleybol ailesinin “Ata”sına minnet ve şükranlarını ifade eden metni Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdı. Topluluk Anıtkabir Müzesi’ni gezdikten sonra Piyade Albay Ahmet Nurtan’a bir plaket sundu.

00a63e84c9554a5a276825c4e0ec5e50.jpg

6ddd9c1c310b42bdffef7ac1d5b6559d.jpg