12 Aralık 2018, Çarşamba
VOLEYBOL VAKFI ESKİ BAŞKAN'INDAN TVF'yeTEŞEKKÜR MESAJI

...

9b71e41fe2ecc5c077c77d5c8d647bf3.jpg

2010 yılında Voleybol Vakfı Başkan Yardımcısı ve 2011 yılından 25.03.2017 tarihine kadar Başkan olarak görev yaptığım Voleybol Vakfı'ndan Tüzüğümüzün 9.Maddesinde  "70 yaşını dolduran üyeler Yönetim Kurulunda görev alamaz " ibaresi bulunduğundan dolayı 31.03.2017 tarihi itibariyle 70 yaşını doldurduğum için istifa ettim.

7 yıllık süre içinde Türkiye Voleybol Federasyonu ve Voleybol Vakfı Yönetim Kurulları uyum içinde çalışmış, Vakıf faaliyetlerini gerçekleştirirken Türkiye Voleybol Federasyonu desteklerini esirgememiştir. Voleybol Federasyonu Başkanı Sevgili Özkan Mutlugil ve As Başkan Sevgili Mustafa Ekşi'nin Federasyon tesisleri içinde toplantı yapabilmemiz için Vakfımıza oda tahsisinde yardımlarına içtenlikle teşekkür ediyorum.

25.03.2017 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzda da yine Divan Başkanlığı görevini üstlenen ve Vakfı'mıza yeni üye alımında destek vererek katkılarda bulunan Mustafa Ekşi'ye hem kendi adıma hem de seçilmiş yeni Başkanımız adına teşekkür ediyorum.

2016 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı seçilen Sevgili Akif Üstündağ'ı Voleybol Vakfı Yönetim Kurulu olarak 17.02.2017 tarihinde üyelerimiz ile birlikte Burhan Felek'teki makamında ziyaret ettik. Çok olumlu bir görüşme oldu. Her iki camia da Voleybolun içinden gelen kişiler tarafından yönetildiği için yapılan sohbet toplantısında uyum içinde ve dirsek temasında çalışmalar yapılacağı konusunda hem fikir kalınmıştır. Ayrıca Akif Üstündağ yeni üyelerimiz arasına katılarak her zaman yanımızda olduğunu bir kez daha göstermiştir. Kendisini Vakfımızın içerisinde görmek bizleri son derece mutlu etmiştir.

Uyumlu ve müşterek çalışmaların yeni Yönetim ile aynen devam edeceği, TVF'nin Voleybol Vakfı'na desteğini sürdüreceği konusunda inancım sonsuz. Her iki Yönetime de Voleybol adına yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Tanju ÖZENÇ