26 Eylül 2018, Çarşamba

Özcan Mutlugil toprağa verildi

Yayın: 15-04-2015
Etiketler: özcan mutlugil vefat

Eski Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) başkanı Özcan Mutlugil'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Şakir Tunçkol toprağa verildi

Yayın: 01-04-2015
Etiketler: şakir tunçkol vefat

Hayatını kaybeden Ankara DSİ Voleybol takımı oyuncularından, eski Milli Voleybolcu, antrenör Şakir Tunçkol toprağa verildi.

Değer Eraybar vefatının 7.yılında kabri başında anıldı

Yayın: 26-04-2015
Kategori: Haberler

Türk Voleybolunun duayenlerinden Değer Eraybar ölümünün 7. yılında kabri başında anıldı.

Eski Milli voleybolcu Erdal Önder vefat etti

Yayın: 09-01-2016
Etiketler: vefat

Türk Voleybolunun önemli isimlerinden, defalarca milli formayı giyen, otuz yılı aşkın süre oyunculuk, koçluk ve menajerlik alanlarında hizmet vererek Türk voleybolunun gelişmesine büyük katkısı bulunan Milli Takımlarımız eski kaptanlarından Erdal Önder'in vefat etti.

Tankut Antikacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yayın: 09-06-2016
Kategori: Haberler

Eski voleybolcu, antrenör ve spor yazarı Tankut Antikacıoğlu 77 yaşında aramızdan ayrıldı.

Oktay Kökden son yolculuğuna uğurlandı

Yayın: 23-01-2012
Etiketler: oktay kökden vefat

Eczacıbaşı Kulübü’nde elde ettiği başarılarla efsane haline gelen ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden eski milli voleybolcu Oktay Kökden, Bodrum’da toprağa verildi.

Erener son yolculuğuna uğurlandı

Yayın: 23-03-2010
Kategori: Haberler

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Voleybol Vakfı Başkanımız Sedat Erener, 24 Mart Çarşamba günü son yolculuğuna uğurlandı.

Atilla Boronkay vefat etti

Yayın: 29-08-2012
Etiketler: atilla boronkay vefat

Türk voleybolunda 1970'li yıllara damgasını vuran Büyükdere Boronkay Spor Kulübü'nün Başkanı Atilla Boronkay vefat etti.